La teràpia sacrocranial és una teràpia manual que estimula el cos a reequilibrar-se, mitjançant un tacte subtil. El terapeuta busca i estimula l’alliberació de la tensió i restricció del teixit, a partir del moviment inherent i espontani, que sorgeix després de la palpació, perquè es produeixi el que s'anomena alliberació somato-emocional.

 

 


 

El Reiki ajuda al cos en la seva habilitat natural de guarir-se. Li proporciona vitalitat i restableix l'equilibri espiritual i energètic a tots els nivells. La malaltia es supera quan es recupera l'harmonia.
 
En el Reiki es treballa directament el camp energètic, incidint sobre els bloqueigs que impedeixen la lliure circulació de l'energia; activant la pròpia energia guaridora de la persona i harmonitzant tot el sistema energètic, desenvolupant la relació entre l’aura, xacres i els canals energètics, gràcies al fluir lliure de la seva força.

El Reiki és una tècnica de transferència d'energia guaridora per imposició de mans.
 
 

Sistema de Medicina que es basa en l'ús de substàncies exclusivament naturals per al tractament de les malalties.

Les herbes, vegetals que creixen sense l'adició de fertilitzants artificials i preparats sense conservants, l'aigua pura, la llum solar i l'aire fresc, s'utilitzen per purificar el cos de substàncies 'innaturals' que són l'arrel de nombroses malalties.

 

L'homeopatia és un tractament mèdic que utilitza substàncies naturals diluïdes per estimular les defenses naturals del cos.

 
 

És una tècnica manual l'objectiu del qual és restablir la mobilitat perduda i donar l'equilibri que mereix el sistema músculo-esquelètic, visceral i sacro-craneal, mantenint l'elasticitat del teixit connectiu en tots els seus sistemes, sistemes alterats pel sedentarisme, males posicions, esforços intensos, estrès, etc.

És una tècnica molt precisa que requereix uns coneixements profunds d'anatomia, fisiologia i funcions del cos humà, així com l'habilitat i destresa manual del professional.

 
L'acupuntura és una part fonamental de la Medicina Xina. Prevé i tracta malalties mitjançant els punts energètics.

Es tracta amb agulles molt fines i una punta superficial, fent un tractament indolor. Es punxa a diferents punts del cos donant així una informació a l'organisme per reequilibrar les diferents anomalies existents, col·laborant així a millorar la salut de la persona.
 
 

La Kinesiologia és un sistema que utilitza un test muscular com a mecanisme de bio-comunicació, buscant corregir els possibles desequilibris i que des del seu origen ha tingut en compte el global cos-ment.

S'avalua el múscul per veure el nivell d'estrès conscient o inconscient que s'emmagatzema.

 

La cromoteràpia és un mètode d'harmonització i d'ajuda a la curació natural de certes malalties per mitjà dels colors.

Els colors corresponen a vibracions que tenen velocitats, longituds i ritmes d'ona diferents. Aquests exerceixen una influència física, psíquica i emocional que en general no en som conscients i que permet a la nostra energia vital tenir un estat que facilita la autocuració.

 
 

Són remeis, amb els quals es tracta a la persona i no al símptoma o a la malaltia. S'observa com és la persona i si té un patiment s'analitza com se sent i s'identifica amb una o vàries flors. Això permet encaminar a tallar l’arrel del seu malestar, anant directament a la causa que el provoca.

Es tracta, doncs, de recuperar o restablir allò que la persona és en essència, fent servir les flors per als estats d’ànim, de la mateixa manera que fem servir les plantes per a restituir el nostre cos físic i tornar-li el seu equilibri natural.

 

L'art de la reflexologia consiteix en realitzar massatges als peus per calmar certs mals i tensions.

Exiteixen certes zones en el peu que representen tots els òrgans del cos. Estimulant aquestes zones manualment es pot calmar el dolor, facilitar l'eliminació de toxines, prevenir certes malalties i disturbis de la salut.

 
   
El massatge produeix una sèrie d'efectes enormement beneficiosos per l'organisme. Això unit a l'efecte terapèutic concret per al qual s'apliqui la tècnica apropiada del massatge, fa que aquesta teràpia sigui fonamental en el tractament de multitud de dolors.

 

   
 
 

 


seplegal